Wie zijn wij?

De Fatih moskee in Dronten is al ruim 20 jaar actief. In haar inmiddels vijftienjarige bestaan aan De Ketting in Dronten, staat de moskee midden in de samenleving.

Doelstelling
Als moskee beogen wij een verzamelpunt te zijn voor alle moslims die in de omgeving wonen, maar ook voor niet-moslims die geïnteresseerd zijn in de islam of in de Turkse gemeenschap. Tevens beogen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van moslimjongeren door hen te ondersteunen op religieus gebied.

Islamitische Stichting Nederland (ISN)
Fatih moskee is aangesloten bij ISN. De ISN is een religieuze organisatie dat als doel heeft om een eigen structuur te creëren die bijdraagt aan de integratie en emancipatie van de Nederlands-Turkse moslimgemeenschap in onze samenleving. ISN is een open en transparante organisatie. De stichting is opgericht in 1982 naar Nederlands recht en ontplooit sindsdien haar activiteiten voor een zeer gevarieerd achterban. ISN beheert moskeeën en organiseert religieuze activiteiten en streeft daarbij naar een volwaardige burgerschap van de Turkse Nederlanders. De ISN beschouwt zich als een integraal onderdeel van de samenleving en kan aangesproken worden op haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en maatschappelijk functioneren.

Klik hier voor toelichting ANBI

Adres       De Ketting 2, 8251 LD Dronten
Tel.           0321-325932
Email        info@fatihmoskeedronten.nl
Website     www.fatihmoskeedronten.nl
KvK         40060896
Bank        NL84 RABO 0112 5555 00